Registracijski Ugovor

Prihvaćate da, korištenjem ovog foruma, nećete objavljivati sadržaje koji su lažni, klevetnički, netočni, uvredljivi, vulgarni, sa mržnjom, napadni, prostački, svjetovni, seksualno usmjereni, prijeteći, nasrtljivi na osobnu privatnost, erotski, ili na druge načine suprotni Međunarodnim ili zakonima države u kojoj živite. Također prihvaćate da nećete objavljivati nikakve materijale koji su pod copyright zaštitom osim ako ste sami vlasnici copyright prava ili imate pisani pristanak vlasnika materijala pod copyright zaštitom. Spam, flooding, reklamiranja, lančana pisma, piramidne sheme kao i namamljivanja također su zabranjeni na ovom Forumu.

Napominjemo da je nemoguće za osoblje ili vlasnike ovog Foruma da provjeravaju ispravnost Vaših objava. Molimo upamtite da mi ne nadgledamo aktivno objavljene poruke ni materijale, te prema tome nismo odgovorni za sadržaje u njima. Ne jamčimo ispravnost, potpunost ili korisnost bilo koje objavljene informacije. Objavljene poruke izrašavaju viđenje i mišljenje samog autora a ne i viđenje i mišljenje cjelokupnog Foruma, njegovog osoblja, njegovih podružnica ili vlasnika ovog Foruma. Ohrabrujemo svakoga tko smatra da neka objavljena poruka nije primjerena da o tome odmah izvjesti administratore ili moderatore ovog Foruma. Osoblje i vlasnik ovog Foruma zadržavaju svoje pravo ukloniti bilo koje upitne sadržaje, unutar razumnog vremenskog roka, ako zaključe da je njihovo uklanjanje nužno. To je ručni proces pa morate razumjeti da nismo u mogućnosti odmah ukloniti ili izmjeniti određeni sadržaj. To pravilo također vrijedi i za članske profile i sadržaje u njima.

Ostajete isključivo sami odgovorni za sadržaj Vaših objavljenih poruka i materijala. Štoviše, slažete se da vlasnici ovog Foruma i njegovo osoblje, podružnice ili povezane stranice ni na koji način nisu krivi ni odgovorni za sadržaje Vaših objavljenih poruka i materijala. Vlasnici ovog Foruma također zadržavaju pravo otkriti Vaš identitet (ili bilo koju srodnu informaciju prikupljenu pomoću ove usluge) u slučaju formalne pritužbe ili pravne radnje koja je rezultat bilo koje situacije prouzročene Vašim korištenjem ovog Foruma.

Imate mogućnost, tijekom registracije, da odaberete svoje korisničko ime. Savjetujemo Vam da to bude primjereno. Za ovaj korisnički račun na Forumu za koji se upravo registrirate suglasni ste da nikada nećete svoju lozinku otkriti NIKOME osim administratoru ovog Foruma, radi Vaše sigurnosti i neospornosti Vaših objava. Također prihvaćate da NIKADA nećete koristiti korisnički račun druge osobe iz bilo kojeg razloga. Mi također JAKO preporučamo da koristite kompleksnu i jedinstvenu lozinku za Vaš račun, a da biste spriječili provalu i zlouporabe.

Nakon što završite proces registracije i prijavite se na Forum, moći ćete popuniti detalje u Vašem profilu. Vaša je odgovornost da pružite točne i čiste informacije. Svaka informacija za koju vlasnik ili osoblje Foruma utvrdi da je netočna ili vulgarne prirode biti će uklonjena, sa ili bez prethodne obavijesti. Također su moguće odgovarajuće sankcije prema Vama.

Imajte na umu da sa svakom objavom bilježimo Vašu IP adresu, za slučaj da morate biti isključeni iz rada Foruma ili da moramo obavijestiti Vašeg ISP-a. To će se desiti samo u slučaju teškog kršenja ovog Ugovora.

Također napominjemo da forumski softver ostavlja tzv. cookie, tekstualnu datoteku koja sadrži komadiće informacija (kao npr. Vaše korisničko ime ili lozinku), u cacheu Vašeg internet preglednika. To se koristi SAMO da ostanete prijavljeni/odjavljeni na Forum. Softver ne prikuplja niti šalje bilo koji drugi oblik informacija na Vaše računalo.


*** PRAVILA FORUMA***

Dobrodošli na Ford Focus Klub forum !

Prvi i jedinstveni klub vlasnika Ford Focus automobila na ovim prostorima.

Na forumu vrijede slijedeća pravila:

1. Predstavljanje novih članova

Predstavljanje je obavezno ukoliko želite aktivno sudjelovati u raspravama; kratkim predstavljanjem  otključat ćete veći dio foruma, a sve dok se ne predstavite bit će Vam vidljiva samo dva podforuma; znači, Vaš prvi post na forumu može biti jedino Vaše predstavljanje, predstavite se ovdje .
Više o pravilima predstavljanja možete pročitati ovdje.

2. Pravila ponašanja

Zabranjen je bilo kakav oblik i način rasnog, vjerskog, etničkog i inog vrijeđanja i omalovažavanja, te poticanja na mržnju i agresiju.
Na forumu vrijede svi zakoni Republike Hrvatske, ali i općeprihvaćena moralna načela. Nečije zle namjere brzo će biti prepoznate i sankcionirane.

3. Korisničke grupe

Nakon što se predstavite postat ćete Punopravni član FFK (Ford Focus Kluba), a daljnim skupljanjem postova prelazit ćete u grupu višeg ranga te otključavati skrivene podforume, i to kako slijedi:
 
Status:                                Post/ova:

- Nepredstavljen                   0   
- Početnik                              1 [otključavanje većine kategorija i podforuma]   
- Novi član                           10 [otključavanje kategorije "Galerija za punopravne članove - Garaža, etc.]
- Junior                                20 [oključavanje kategorije "Oglasi"]
- Senior                             100   
- Veteran                          500
- Institucija foruma         1000

4. Avatari i potpisi

Dobronamjerna preporuka je da ih koristite, jer, u ovom virtualnom svijetu bez vizualne interakcije, oni su Vaša jedina identifikacija. Poželjno je da avatar bude fotografija vašeg automobila. Zabranjen je svaki oblik njihove zlouporabe.

5. Postavljanje novih tema

Prije postavljanja novih tema molimo Vas da prvo pretražite forum kako se ne bi desilo dupliranje tema. Ukoliko tema koju ste namjeravali otvoriti već ne postoji, slobodno otvorite novu.

6. Off - topic

Kontrolirana digresija će se tolerirati, ali svako namjerno skretanje s teme i odvlačenje rasprave u pogrešnom smjeru neće.
Izmjenama i dopunama Pravila, kategorije "Tehnički kutak" i "Oglasi" postaju mjesta nulte tolerancije na off - topic.

Hvala Vam što ste pročitali pravila, želimo Vam ugodan boravak na forumu.

Osoblje Ford Focus Klub Foruma