Pravila o privatnosti

Ova pravila o privatnosti navode kako ford-focus-klub.com forum upotrebljava i štiti sve informacije koje dajete kada koristite ovu web stranicu.
Forum se obvezao osigurati zaštitu vaših podataka. Ako vas zamolimo da dajete određene informacije pomoću kojih se možete utvrditi kada koristite ovu web stranicu, možete biti sigurni da će se koristiti samo u skladu s ovim izjavom o privatnosti.
ford-focus-klub.com forum može povremeno mijenjati ovo pravilo ažuriranjem ove stranice. S vremena na vrijeme trebate provjeriti ovu stranicu kako biste bili sigurni da ste zadovoljni promjenama. Ova je pravila na snazi od 25.05.2018.].

Koje podatke prikupljamo o vama
Možemo prikupiti sljedeće informacije kada koristite našu web stranicu:
- Korisničko ime
- Email adresa
- Datum rođenja
- Ostali prikupljeni podaci koji vas mogu izravno ili neizravno identificirati.

Kolačići i ostale skripte za praćenje
Kolačić je mala datoteka koja traži dozvolu za stavljanje na tvrdi disk vašeg računala. Nakon što se slažete, datoteka se dodaje i kolačić pomaže analizirati web-promet ili vas obavještava kada posjetite određenu web lokaciju. Kolačići omogućuju web aplikacijama da vam odgovore kao pojedinca. Web aplikacija može prilagoditi svoje operacije prema vašim potrebama, željama i nećama prikupljanjem i pamćenjem informacija o vašim željama.
Koristimo kolačiće loga prometa da bismo identificirali koje stranice se koriste. To nam pomaže analizirati podatke o prometu web stranica i poboljšati našu web stranicu kako bi ga prilagodili potrebama kupaca. Koristimo te podatke samo za svrhe statističke analize, a podaci se uklanjaju iz sustava.
Sveukupno, kolačići nam pomažu da vam pružimo bolju web stranicu, omogućujući nam da pratimo koje stranice smatrate korisnima i koje ne. Kolačić nam ni na koji način ne daje pristup vašem računalu ili bilo kakve informacije o vama, osim podataka koje želite podijeliti s nama.
Možete prihvatiti ili odbiti kolačiće. Većina web preglednika automatski prihvaća kolačiće, ali obično možete izmijeniti postavku preglednika da odbije kolačiće ako to želite. To vam može spriječiti da iskoristite prednost web stranice.

Ako u bilo kojem trenutku imate pitanja o našim praksama privatnosti ili bilo kojim drugim pravima opisanim u nastavku, možete nas kontaktirati na ford.focus.klub@gmail.com

Kako upotrebljavamo prikupljene podatke
Te informacije nam je potrebno da razumijemo vaše potrebe i pružimo vam bolju uslugu, a osobito iz sljedećih razloga:
- Unutarnje evidencije, uključujući optimizaciju usluge, statistike web mjesta.
- Možemo koristiti informacije kako bismo poboljšali naše proizvode i usluge.
- Možda povremeno šaljemo promotivne poruke e-pošte o novim proizvodima, posebnim ponudama ili drugim informacijama koje smatramo zanimljivima pomoću adrese e-pošte koju ste naveli.

Podaci o korištenju usluga
Automatski se prikuplja prilikom upotrebe i interakcije s našim uslugama, uključujući metapodatke, datoteke zapisnika, ID kolačića / uređaja i informacije o lokaciji. Te informacije uključuju specifične podatke o vašim interakcijama s značajkama, sadržajem i vezama (uključujući one trećih strana, poput dodataka za društvene medije) sadržane u Uslugama, Internet Protocol (IP) adresi, vrsti preglednika i postavkama, datumu i vremenu korištene su Usluge, informacije o konfiguraciji preglednika i dodataka, jezičnim postavkama i podacima o kolačićima, informacije o uređajima koji pristupaju Uslugama, uključujući vrstu uređaja, koji se operacijski sustav koristi, postavke uređaja, ID-ove aplikacije, jedinstvene identifikatore uređaja i podatke o pogreškama neki od tih prikupljenih podataka mogu biti i mogu se upotrijebiti za približavanje vaše lokacije.

Kako pohranjujemo i osiguravamo prikupljene podatke
Obvezujemo se osigurati da su vaši podaci sigurni. Kako bismo spriječili neovlašteni pristup ili otkrivanje, postavili smo odgovarajuće fizičke, elektroničke i upravljačke postupke kako bismo zaštitili i osigurali informacije koje prikupljamo na mreži.

Dok implementiramo sigurnosne mjere namijenjene za zaštitu vaših podataka, nikakav sigurnosni sustav nije neprobojan i zbog inherentne prirode Interneta ne možemo jamčiti da su podaci, tijekom prijenosa preko Interneta ili pohranjeni na našim sustavima ili na drugi način u našoj skrbi, apsolutno siguran od upada od strane drugih.

Usklađenost s pravnim, regulatornim i zahtjevima za provođenje zakona.
Surađujemo s vladinim i službenim tijelima za provedbu zakona i privatnim strankama radi provođenja i pridržavanja zakona. Mi ćemo otkriti sve informacije o vama državnim službenicima ili službenicima za provedbu zakona ili privatnim strankama, jer mi, prema vlastitom nahođenju, smatramo nužnim ili (kao što su zahtjevi za sudski nalog), kako bi zaštitili naše vlasništvo i prava, imovinu i prava treće strane, zaštitili sigurnost javnosti ili bilo koje osobe ili spriječili ili zaustavili aktivnost koju smatramo da budemo nezakoniti ili neetički.

Komuniciranje s vama.
Možemo vam izravno kontaktirati kao što je potrebno kako bismo dostavili komunikaciju s transakcijama ili web stranice. Možemo vam također kontaktirati i s ponudama za dodatne usluge za koje smatramo da će vam biti dragocjene ako nam dajete suglasnost ili gdje je dopušteno na temelju legitimnih interesa. Ovi kontakti mogu uključivati: -Email Možete ažurirati i postavke pretplate u vezi s primanjem komunikacije nas i / ili naših partnera prijavom na svoj račun i posjetom stranici Profil -> Obavijesti.

Prijenos osobnih podataka u inozemstvo.
Ako koristite naše Usluge iz zemlje u kojoj se nalaze naši poslužitelji, vaše komunikacije s nama mogu rezultirati prijenosom Vaših osobnih podataka preko međunarodnih granica. druge web stranice [/b] Naša web stranica može sadržavati veze na druge web stranice od interesa. Međutim, nakon što upotrijebite ove veze kako biste napustili našu web-lokaciju, trebali biste primijetiti da nemamo nikakvu kontrolu nad tom drugom web-lokacijom. Zbog toga ne možemo biti odgovorni za zaštitu i privatnost svih informacija koje pružate tijekom posjeta takvim web stranicama, a takva web mjesta nisu regulirana ovim izjavom o privatnosti. Treba voditi oprez i pogledati izjavu o privatnosti koja se odnosi na dotičnu web stranicu.

Kontroliranje vaših osobnih podataka
Nećemo prodavati, distribuirati ili zakupiti vaše osobne podatke trećim stranama, osim ako nemamo vašu dozvolu ili su potrebni po zakonu. Možemo upotrijebiti vaše osobne podatke kako bismo vam poslali promotivne podatke o trećim stranama koje smatramo zanimljivima ako nam kažete da želite da se to dogodi. Možete zatražiti pojedinosti o osobnim podacima o kojima vas držimo, posjetom vašem profilu i klikom na podatke o izvozu. Ako smatrate da su sve informacije koje držimo na vama netočne ili nepotpune, pošaljite nam e-poruku na adresu ford.focus.klub@gmail.com što je prije moguće. Brzo ćemo ispraviti sve informacije za koje se utvrdi da su netočni.